Over ons

Different Stores
@DS is de webshop van Different Stores. Hier shop je online keer op keer de perfecte fashion fix. Van trendy t-shirts tot een bloemenjurkje en musthaves zoals lakleggings. Met de kleding en accessoires van @DS geef je jouw garderobe regelmatig een update. Onze populaire mode musthaves worden wekelijks aangevuld. En omdat het allemaal wel leuk moet blijven, hanteren we fijne prijsjes.

Paris cute… Vegas spice 
Bij @DS vind je een mix van chique, stijlvolle looks én items die een tikkeltje sexy zijn. Romantisch, met een spannend randje. Zakelijk, met een pittig detail. Vandaar ‘Paris cute… Vegas spice’. Voor welke gelegenheid je ook bij ons shopt, we garanderen je dat je erin slaagt om jouw persoonlijke different stijl te creëren.

Onze collecties 
Bij @DS wordt de kleding uit Parijs wekelijks aangevuld. Misgegrepen terwijl je die ene musthave écht nodig hebt? No worries, populaire items zoals leatherlook leggings en statement t-shirts komen altijd terug. Volg ons op Insta & Facebook en mis de laatste aanvullingen in onze webshop niet! 

Snel, betaalbaar en toch persoonlijk
@DS verrast je graag. Met de leukste fashion en lage prijzen. Én met goede service. Vraag om styling advies in onze Different Stores winkel in Zaandam. Vragen over online bestellen & betalen? Vind het antwoord hier of stuur een berichtje. Of stel je vraag op onze socials. We antwoorden altijd dezelfde dag nog! Twijfels over een aankoop? Bij @DS begrijpen we dat een miskoop een mood spoiler kan zijn. Dat moeten we voorkomen: naast onze fijne retourservice kun je jouw online aangeschafte artikelen omruilen in onze winkel in Zaandam. Ook kun je achteraf betalen met Klarna, dat betekent dat je thuis het artikel op je gemak bekijkt en het artikel pas na 14 dagen betaalt als je besluit het te houden.

@DS is Anju & Peter 
Het team van @DS en de Different Stores winkels wordt geleid door Anju en Peter, twee fashionondernemers met een passie voor retail, e-commerce en natuurlijk mode en nog eens mode! Anju en Peter doen samen de inkoop. Anju runt de @DS webshop en de social media kanalen en Peter is verantwoordelijk voor de winkels en het personeel.